RU
lupa-mob-white

Condiționere tip consolă , Putere, BTU 18000

implicit arrow down
filter icon Filtru 1
Conditioner GREE de tip PODEA seria CONSOLE GEH18AA-K3DNA1D
credit icon
 1. Suprafata incaperii, m2 50
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 18000 (50m2)
23 490 lei
cart icon
Conditioner INVENTOR de tip PODEA seria CONSOLE Inverter V7LI-18WIFIR/U7RS - 18 18000 BTU
credit icon
 1. Suprafata incaperii, m2 50
 2. Compresor Inverter
 3. Putere, BTU 18000 (50m2)
28 500 lei
cart icon

Cumpara conditionere tip consola in Moldova - sunt o soluție convenabilă și eficientă pentru răcirea și încălzirea încăperilor. Acestea sunt potrivite pentru apartamente, case, birouri și alte spații în care nu există posibilitatea de a instala un conditioner pe perete sau caseta.
Conditionere.md oferă un sir larg de conditionere tip consolă de la diferiți producători și modele. În gama noastră veți găsi atât versiuni de buget, cât și aparate de aer condiționat de clasă premium cu cea mai modernă tehnologie.

Avantajele aparatelor de aer condiționat cu consolă:

 • Ușurința instalării: aparatele de aer condiționat de tip consolă se montează pe perete, economisind spațiu pe podea sau pe tavan.
 • Eficiență energetică: aparatele de aer condiționat de tip consolă folosesc mai puțină energie electrică decât multe alte tipuri de aparate de aer condiționat, astfel încât puteți economisi energie electrică.
 • Fiabile și de lungă durată: gama noastră include conditionere tip consola de la producători de top, care sunt de înaltă calitate și de lungă durată.
 • Ușor de utilizat: majoritatea conditionerelor tip consola sunt echipate cu o telecomandă practică, ceea ce le face ușor de utilizat.
 • O mulțime de funcții suplimentare: gama noastră include conditionere tip consola cu diverse funcții suplimentare, cum ar fi umidificarea, purificarea aerului și multe altele.

Dacă doriți să cumpărați un conditioner consola, contactați-ne. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți cel mai bun model pentru nevoile dvs, precum și să efectuați o instalare și o întreținere de calitate a conditionerului. Vă garantăm servicii de înaltă calitate și prețuri accesibile pentru toate produsele și serviciile noastre.
Conditionere tip consola la pret ieftin sunt o soluție excelentă pentru cei care doresc să asigure un climat confortabil în încăperi de dimensiuni mici și medii. Acestea diferă de alte tipuri de aparate de aer condiționat prin faptul că sunt montate pe un perete la nivelul podelei și direcționează fluxul de aer în sus. Acest lucru vă permite să distribuiți rapid și uniform aerul rece în întreaga încăpere.
Magazinul Conditionere.md oferă un sir larg de conditionere cu consolă de la producători de top, cum ar fi Mitsubishi Electric, Panasonic, LG, Daikin, Gree și alții. Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute să alegeți cel mai potrivit model, ținând cont de caracteristicile încăperii dumneavoastră și de nevoile dumneavoastră.

Avantajele instalării conditionerelor tip consola :

 • Răcire și încălzire eficiente: Conditionerele tip consola au o capacitate mare și pot răci sau încălzi rapid o încăpere până la temperatura dorită.
 • Instalare ușoară: Instalarea conditionerelor tip consola nu necesită abilități speciale și se poate face într-un timp scurt.
 • Economie de spațiu: Aparatele de aer condiționat cu consolă ocupă puțin spațiu și pot fi instalate chiar și în încăperi mici.
 • Funcționare silențioasă: Unitățile de tratare a aerului montate pe consolă sunt silențioase și nu vă deranjează odihna sau munca.
 • Ușor de utilizat: Unitățile cu consolă sunt ușor de utilizat și pot fi controlate prin telecomandă sau cu o aplicație pe smartphone.

Conditionere.md oferă servicii profesioniste de instalare și întreținere a aparatelor de aer condiționat cu consolă în Moldova. Specialiștii noștri sunt gata să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute să alegeți cel mai potrivit model. Garantăm calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre, precum și o durată lungă de viață a aparatelor de aer condiționat. Contactați-ne și bucurați-vă de un microclimat confortabil în casa

Vezi totarrow down
logo
© 2024 Conditionere.md - Cel mai mare asortiment de aparate de aer condiționat în Moldova. Монтаж кондиционера